Billedet øverst på siden her er fra kogræsserlavet ved Silkeå - én af de historier du kan læse om i den nye stifolder.
Foruden dejlige ture langs selve Naturstien – den nedlagte bane mellem Korinth og Ringe - kan du nu finde inspiration til andre ruter i  stifolderen øverst på siden(klik på pdf-filen). Printe kortet ud og se om ikke du får nye natur- og kulturoplevelser, som du ikke kendte i forvejen.

 

Ruterne er af forskellig længde og type. Farveoversigten viser, hvilken kategori ruterne tilhører og ved hjælp af målestokken i nederste højre hjørne kan ruternes længde beregnes.

 

Arbejdsgruppen bag stifolderen består af Krarup-Espe Lokalråd, Hillerslev Sogns Lokalråd og Lokalrådet for Korinth og Øster Hæsinge. Vi har i længere tid arbejdet med temaet stier, hvoraf denne folder er et af resultaterne. Samarbejdet fortsætter og du kan altid holde dig orienteret om vore nye tiltag her på side. Hjemmeside er åben for alle som vil informere om andre ruter eller aktiviteter med udgangspunkt i naturstien - så send dit lokalråd en mail eller kontakt os på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Arbejdsgruppen vil gerne takke Faaborg-Midtfyn Kommune for at støtte projektet med midler fra landdistriktspuljen. Vi er også taknemmelige for den hjælp Jesper Vagn Christensen har ydet som naturfaglig vejleder, inspirator og tekstforfatter.

 

Rigtig god fornøjelse og god tur!

 

Hjemmesiden her er ganske ny og vil i den kommende tid blive udbygget, så kig forbi igen inden længe...

Hent materiale
Download denne fil (Tur-Natur_text.pdf)Folder om ruterne4324 kB
Download denne fil (Tur-Natur_kort.pdf)Kort over ruterne5951 kB