- som har rigtig meget at byde på - både landsbyfællesskab, natur, kultur og historie.  Her kan du få overblik over det meste…

Kultur og fritid

Lokale foreninger, mødesteder, friluftsliv, kulturliv

Lokalsamfundet

Skoler og institutioner, overnatning og spisesteder, butikker og håndværkere, kirken

Egnen

Naturen, kulturarven, trafik og forbindelser

Kultur og fritid

Korinth og omegn byder på mange muligheder for et aktivt fritidsliv. De store skove og søer, et mere end almindeligt bakket landskab og nærheden til det Sydfynske Øhav sætter unikke rammer for friluftsliv – og et væld af foreninger tilbyder sport, kultur og socialt samvær – og driver mødesteder for udfoldelse.

Korinth Kulturhus

Korinth Kulturhus er bygget og drevet af frivillige - og ramme for en vifte af tilbud om oplevelser og fællesskab: Teateret i Midten, Korinth Kino, selskabs- og mødelokaler – og en række foreningsaktiviteter.

Besøg Korinth Kulturhus' hjemmeside

Korinth Hallen

Korinth Hallen omfatter sportshal, foreningsfitness, klublokale og udendørs fodboldbaner samt cafeteria. I rammerne organiseres sport, idræt og socialt samvær af en række foreninger - især; Korinth i Form, KIF/ Senioridrætten og Faaborg ØH. Desuden udlejning til private.

Besøg Korinth Hallens hjemmeside

Din-fritid Korinth

Din-fritid Korinth er en aftenskole i dit nærområde, der tilbyder et bredt udvalg af kurser - bl.a. blomsterbinding, foto, pileflet, pilebark, glaskunst, yoga,meditation, fiberbeton, naturkurser og meget mere.

Vores kurser bliver som udgangspunkt afholdt på Heldagsskolen i Korinth. 

Følg os på facebook: din fritid - Korinth

Du kan læse mere på https://din-fritid.dk/#!/

Tilmeld dig her : https://din-fritid.dk/kurser/#!/

 

Korinth IF

Korinth IF er den lokale idrætsforening, som pt har fodbold, badminton, cykelklub, senioridræt og Esport på programmet.

Besøg Korinth IF's hjemmeside

Skolemuseum og folkemindesamling

Folkemindesamlingen er foreningsdrevet - og er baseret på frivillige afleveringer fra borgerne på egnen.

Gærup Skolemuseum ligger i den første af tre skoler bygget og indviet i 1784 af  Brahetrolleborgs godsejer, Johan Ludvig Reventlow. Museet omfatter et begrænset udsnit af den oprindelige skolestue og en samling af effekter fra Gærup Skole – overleveret af Fyns Stiftsmuseum.

Besøg Korinth Skolemuseums hjemmeside

Besøg Folkemindesamlingens hjemmeside

Korinth I Form

Foreningen Korinth I Form driver fitness- og motionscenter i forbindelse med Korinthhallen - og tilbyder spinning, qigong, zumba, cirkeltræning og løbeklub.

Besøg Korinth I Forms hjemmeside

Riderute Sydfyn

Riderute Sydfyn: Tre sydfynske godser har anlagt ridestier, der sammen med ridestierne i Svanninge Bjerge og Naturstyrelsens skove omkring Sollerup udgør én af landets længste og smukkeste rideruter på 75 km.

Besøg Riderute Sydfyns hjemmeside

Book en shelter

Book en Shelter: På denne web-side kan du finde – og booke en række udendørs opholds-, shelters- og teltpladser på sydfyn.

Besøg Book en shelters hjemmeside

Galleri Korinth

Galleri Korinth arrangerer udstillinger af nutidskunst - fortrinsvis billedkunst – men også foredrag, opera og andre kulturelle arrangementer.  

Besøg Galleri Korinths hjemmeside

Teatret i midten

Teatret i midten - Faaborg-Midtfyn´s teaterforening holder til i Korinth Kulturhus og råder over kommunens eneste rigtige teaterscene. Sammensætter hver sæson et program med 6-8 professionelle turné-teaterforestillinger.

Besøg Teatret i midtens hjemmeside