- som har rigtig meget at byde på - både landsbyfællesskab, natur, kultur og historie.  Her kan du få overblik over det meste…

Kultur og fritid

Lokale foreninger, mødesteder, friluftsliv, kulturliv

Lokalsamfundet

Skoler og institutioner, overnatning og spisesteder, butikker og håndværkere, kirken

Egnen

Naturen, kulturarven, trafik og forbindelser

Overnatning og spisesteder

Korinth Bed and Breakfast

Nancy og Torben tager imod i et af byens B&B. Overnatning i dejlige værelser kombineret med nem adgang til f.eks. et besøg på Egeskov slot. Eller husets galleri, eller Brahetrolleborg Rododendronpark, eller naturstien til Ringe, eller...

Besøg Korinth Bed and Breakfast's hjemmeside

Safine Bed & Breakfast

Fleninge Mølle blev bygget i 1890. Møllen brændte ned i 1947 og har efter genopbygning fungeret som udlejningsejendom med op til flere boliger. I April 1996 købte Janett og Kim huset, og totalrenoverede det. I 2003 købte Janett og Kim den bygning, hvor møllen stod på. Denne del er også blevet renoveret, og er i dag en del af deres hyggelige B&B.

Besøg Safine Bed & Breakfasts hjemmeside

Skyttegården Country House

Som navnet antyder er der lidt engelsk landhusstil over vores B&B i den mere eksklusive ende. Alle værelser er indrettet efter Country House-stilen. Et af værelserne har en seng fra 1860! Selv om huset er gammelt er det fuldstændig istandsat og er blevet ført op til nyere tid med trådløs internet-adgang og tv på alle dobbeltværelserne. Ligesom huset er gammelt og står endnu, står egetræerne lige så stolt i skoven udenfor, selv efter 200 år.

Besøg Skyttegården Country House' hjemmeside

Korinth Kro

Foreningen Korinth Kro kæmper for at redde de bevaringsværdige bygninger, der har huset Korinth Kro – og omdanne dem til Korinth Outdoor Hostel - et skønt vandrehjem i en skøn natur.

Besøg Korinth Kro's Facebook side