- som har rigtig meget at byde på - både landsbyfællesskab, natur, kultur og historie.  Her kan du få overblik over det meste…

Kultur og fritid

Lokale foreninger, mødesteder, friluftsliv, kulturliv

Lokalsamfundet

Skoler og institutioner, overnatning og spisesteder, butikker og håndværkere, kirken

Egnen

Naturen, kulturarven, trafik og forbindelser

Skoler og institutioner

Bernstorffsminde Efterskole

Har du lyst til at blive en del af vores fælleskab på Berns? Du skal turde give noget af dig selv for at få mest muligt udbytte. Gymnastikken er vores store fælles fag, men du vil også komme til at indgå i mange andre store og mindre fælleskaber. Du vil opleve, at du udvikler dig hver eneste dag. Det vigtigste er, at du vil og tør.

Besøg Bernstorffsminde Efterskoles hjemmeside

Brahetrolleborg Børnehave

Brahetrolleborg Børnehave er en del af Landsbyordningen med skole i Vester Åby. Faglighed, Udvikling og Trivsel er nøgleordene. Vi giver dit barn en tryg overgang fra børnehave til skolestart.

Besøg Brahetrolleborg Børnehaves Facebook side

Korinth Efterskole

Dit kompas til eventyr. ”Nogle af de mest grinern-oplevelser og så mange dejlige venskaber. Det har Korinth givet mig! Det har simpelthen været en af de bedste beslutninger i mit liv at tage på Korinth Efterskole” skriver en elev fra 16/17 holdet. Prøv selv!

Besøg Korinth Efterskoles hjemmeside

Korinth Landbrugsskole

På Dalum Landbrugsskole knytter du venskaber for livet. Afdelingen i Korinth tilbyder et undervisnings- og kostskolemiljø målrettet de unge elever. Dalum Landbrugsskole er kendetegnet ved en høj faglighed, og en bredt sammensat lærergruppe som følge af skolens størrelse, der muliggør specialister inden for hvert område.

Besøg Korinth Landbrugsskoles hjemmeside

Trollebasserne - Den kommunale dagpleje

Trollebasserne består i øjeblikket af 6 meget erfarne dagplejere, bosiddende i og rundt om byen. Alle med en særdeles veludviklet omsorgsmuskel. Her bliver der taget vel hånd om vore små indtil børnehavealderen. Dagplejerne samarbejder med børnehave, hal og andre aktører i lokalområdet.

Besøg Faaborg-Midtfyns side om dagpleje

Botilbuddet Solskrænten

Engagement - Tillid - Respekt - Humor er de gennemgående værdiord. Solskrænten er et botilbud for personer med psykiske lidelser og påførte hjerneskader, lige fra unge til ældre - samt kvinder og mænd. Solskrænten har både knallertværksted og motionsfaciliteter. Du vil møde ligestillede, deltage i madlavningen og få en tilværelse på dine betingelser - i egen bolig.

Besøg Botilbuddet Solskræntens hjemmeside

Korinth Lægehus

Jette Garde og Torsten Dillling er to særdeles kompetente praktiserende læger, med mange års erfaring. Lægehuset har også fast tilknyttet en turnus læge og en sygeplejerske.

Besøg Korinth Lægehus' hjemmeside

Plejecenter Lykkevalg

Lykkevalg er et plejehjem med 27 lejligheder, bygget i 1998. Plejehjemmet ligger i idylliske omgivelser i Korinth og tæt på Svanninge Bakker. Lykkevalg er et mindre plejehjem, hvor vi passer godt på hinanden. Her er mulighed for at være social med de øvrige beboere med fællesspisning, hygge m.m. Tæt på den lokale Brugs og 1 km. til Brahetrolleborg Kirke og Brahetrolleborg Gods, hvor der er mulighed for at gå en tur i den store Rododendron have.

Besøg Plejecenter Lykkevalgs hjemmeside