- som har rigtig meget at byde på - både landsbyfællesskab, natur, kultur og historie.  Her kan du få overblik over det meste…

Kultur og fritid

Lokale foreninger, mødesteder, friluftsliv, kulturliv

Lokalsamfundet

Skoler og institutioner, overnatning og spisesteder, butikker og håndværkere, kirken

Egnen

Naturen, kulturarven, trafik og forbindelser

Egnen

Korinth er en del af Faaborg-egnen - med øhav og strande, vidtstrakte skove og kuperet landskab, som indbyder til alverdens oplevelser i naturen. Her kan alle få råd til hus med have og udsigt – og her er lys, luft og plads til fx at holde husdyr. Tillige er her et rigt kulturliv og en stolt kulturarv, bl.a. knyttet til de mange godser og herregårde. Og faktisk er afstandene ikke større, end at man sagtens kan have en naturskøn, rolig base her og arbejde i fx Odense, Svendborg, Trekants-området eller på Als.

Svanninge Bjerge

Svanninge Bjerge en del af De Fynske Alper. Alle er velkomne til at gå en tur i området og opleve det rige plante- og dyreliv. Udvalgte steder kan der også rides og cykles.

Besøg Svanninge Bjerges hjemmeside

Øhavsstien

Øhavsstien er med sine 220 km en af Danmarks længste vandreruter, som omkranser Det Sydfynske Øhav. Øhavsstien har et meget alsidigt forløb gennem et enestående kulturlandskab, med flotte naturområder, herregårde, landsbyer og købstæder, som er præget af områdets spændende kulturhistorie.

Besøg Øhavsstiens hjemmeside

Naturstyrelsen Fyn

Naturstyrelsen på Fyn forvalter statens arealer – både i forhold til drift, friluftsliv og formidling. Derudover yder styrelsen hjælp til håndtering af invasive arter og regulering af skadevoldende vildt, og vi afholder jagtprøver og rådgiver om biotopplaner og udsætning af vildt. Desuden rådgiver vi land- og skovbrug om særligt beskyttede arter. Styrelsen er projektleder for lokalt forankrede natur- og miljøprojekter.

Besøg Naturstyrelsen Fyns hjemmeside

Syd Fyenske Veteranjernbane

Forening, som kører veterantog som i halvtredserne på jernbanen mellem Faaborg og Korinth. Turen fra Faaborg til den ny-restaurerede station i Korinth tager en halv time igennem det smukke sydfynske landskab - med kig til det sydfynske øhav.

Besøg Syd Fyenske Veteranjernbanes hjemmeside